Rovarcsapdaprofi.hu logo

Ha a megrendeléssel, a feladással vagy a kiszállítással kapcsolatban egyedi igénye vagy bármilyen közlendője van, a megjegyzés mezőben írja le és mi lehetőségeink szerint teljesítjük kérését.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a kiszállítás munkanapokon általában 8-17 óra között történik.
Magán megrendelés esetén - ha nap közben nincsenek otthon - célszerű lehet pl. munkahelyre kérni a csomagot vagy nap közben otthon tartózkodó szomszéd, ismerős címét megadni.
Munkahelyre történő kézbesítés esetén, magán és céges megrendelés esetében is jelezze, ha a munkaidő eltér az általános 8-17 óra közötti kézbesítési időszaktól, mert ezt az információt továbbítjuk a futárszolgálatnak és ők ezt kézbesítéskor figyelembe veszik.
A szállítást a GLS futárszolgálata végzi. A GLS  a feladást követő munkanapon kézbesíti a feladott küldeményeket.
A megrendelt termékek árai a szállítási költséget nem tartalmazzák. A szállítási díj országosan egységes, összege a megrendelt termék(ek) csomagolt súlyától és értékétől függ. A GLS jelenlegi szállítási tarifája alapján pl: egy 5 kg-nál könnyebb, 50.000.- Ft értékhatár alatti csomag szállításának díja országosan bruttó 1.600Ft. A fentinél nagyobb értékű/súlyú termék szállítási díjáról a rendelés visszaigazolásakor telefonon vagy emailben előre tájékoztatjuk megrendelőinket.