EX Elite® rovarcsapda robbanásveszélyes környezetbe

Nagy fokú hatékonyságot biztosító EX Elite® ATEX rovarcsapda tűz- és robbanásveszélyes környezetbe.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz koppintson a telefonkagyló ikonra.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz hívja a +36 (70) 672 4572 mobilszámot.

Árajánlat/információ kérés

Árajánlat vagy információ kérése e-mailen. Kattintson a boríték ikonra.

Cikkszám: EX-ELITE Kategória:

Közepesen vagy magas robbanásveszélyes környezetbe

Az érzékeny területekre tervezett és nagy fokú hatékonyságot biztosító EX Elite® ATEX rovarcsapda a 2. kategóriájú, az 1. és 2. / 21. és 22. zónában való használatra alkalmas, ahol közepes vagy magas robbanásveszély áll fenn. Az EX Elite® ragasztólapos légyirtó ideális speciális helyszínekre, például mezőgazdasági silókba vagy malmokba, élelmiszer-előállítás és -feldolgozás, szeszfőzdék vagy sörfőzdék és vegyipari feldolgozó környezetekbe.

Jellemzői

ATEX 2. kategóriájú tanúsítvány az 1. és 2. / 21. és 22. zónában történő használatra. 316-os rozsdamentes acélból készült keret a maximális korrózióállóság érdekében Levehető lámpatest a könnyű szerelés és szervizelés érdekében Többfeszültségű elektronikus előtét IK08 besorolású, edzett üvegből készült burkolat Ragasztólapos futókkal ellátott törmeléknyílás a könnyű tisztítás érdekében Csövek: 2 x TPX18-24S Javasolt terület lefedettsége: 120m²

Megjegyzés

Ez a termék nem rendelkezik dugóval, ezért szakképzett villanyszerelőnek kell a megfelelő áramforráshoz csatlakoztatnia.

További információk

Tömeg 11,3 kg
Méretek 835 × 603 × 216 mm
Gyártó

Márka