Csapdák, élvebefogók

Az élvebefogók és csapdák irtószermentes megoldást nyújtanak a rágcsálók elleni védekezéshez.

 • Patkánycsapda

  1380 Ft Bruttó ár
 • TRIP-TRAP egér élvebefogó

  1950 Ft Bruttó ár
 • Multi-Catch élvebefogó egércsapda csalétekkel

  3590 Ft Bruttó ár
 • Csoportos egér élvebefogó

  2480 Ft Bruttó ár
 • STOP egércsapda

  3500 Ft Bruttó ár

Élvebefogók működési elve

Elsősorban egerek élve és sérülésmentesen történő elfogására kialakított mechanikus csapdák. A befogás elve szinte minden eseteben azonos. A rágcsálót csali anyaggal a csapda belsejébe csaljuk, majd a csapdában található kioldó mechanizmus zárja a kijáratott az egér élvebefogóban. A csapda belsejében sérülésmentesen bent rekedt egeret ezek után egy napon belül élve kültéren szabadon engedhetjük.

Patkány mechanikus tiló csapda, egér mechanikus tiló csapda működési elve

Rágcsálók szenvedésmentes, azonnali elpusztítására kialakított mechanikus csapdák. Működési elve szinte minden eseteben azonos. A rágcsálót csali anyaggal a csapda belsejébe csaljuk. A csalianyag megközelítésekor a rágcsáló rálép a kioldó pedálra és egy pillanat alatt a kioldó mechanizmus feloldja az előfeszített rugót, következésképpen az acéltiló lecsap.

Fontos figyelmeztetés!

Patkány csapda (tiló) és egér csapda (tiló) szakszerűtlen használata sérüléseket okozhat, ezért alkalmazása során mindig kövesse a használati utasításban leírtakat. Csak olyan helyen használja, ahol gyermekek, házi- vagy haszonállatok nem férhetnek hozzá az eszközhöz.

Kérdésed van?

Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik készüléket válaszd és tanácsra, információra van szükséged, akkor forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.