Multi-Catch élvebefogó egércsapda eredeti csomagolással
Multi-Catch élvebefogó egércsapda egérfogással
Multi-Catch élvebefogó egércsapda csalétekkel
Multi-Catch élvebefogó egércsapda eredeti csomagolással
Multi-Catch élvebefogó egércsapda egérfogással

Multi-Catch élvebefogó egércsapda csalétekkel

3590 Ft Bruttó ár

A Multi – Catch élvefogó egércsapdával egyszerre több egeret is megfoghat a csapda ürítése nélkül. A csapda akár 3-4 egér befogadására is alkalmas. A csapda bejárati ajtaja egy billenő mechanizmussal van ellátva ami befele rendkívül könnyedén beengedi az egereket, kifelé viszont tökéletesen zár és nincs kiút a csapdából. A készüléken található szellőző furatokon a csapda belsejébe elhelyezett csali illata odavonzza a rágcsálókat.

Cikkszám: SVT162 Kategória:

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz koppintson a telefonkagyló ikonra.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz hívja a +36 (70) 672 4572 mobilszámot.

Árajánlat/információ kérés

Árajánlat vagy információ kérése e-mailen. Kattintson a boríték ikonra.

Cikkszám: SVT162 Kategória:

A Multi - Catch (csoportos) egér élvefogó használata

Távolítsa el a csomagolást és húzza le a csapda átlátszó tetejét. Vegye le a csapdában található csalogató anyag (Bait) piros záró fedelét, majd csúsztassa vissza határozottan a csapda átlátszó fedelét. Helyezze le a csapdát a rövidebbik oldallal párhuzamosan a falsík mellé, hogy az egerek minél könnyebben betaláljanak a csapdába. A csapdán található szellőző furatokon keresztül a csapda belsejében elhelyezett csalianyag könnyedén odavonzza a rágcsálókat. A csapda bejárati ajtaja egy billenő mechanizmussal van ellátva, ami befele rendkívül könnyen beengedi az egereket, kifelé viszont tökéletesen zár. Ellenőrizze a csapdát naponta többször. Használjon több csapdát a biztosabb fogás érdekében. A csapda felállításánál és ürítésénél is viseljen védőkesztyűt. A csapda kinyitását a talaj közelében végezze el. A Multi - Catch élvefogó egércsapdával egyszerre több egeret is megfoghat a csapda ürítése nélkül. A csapda 3-4 egér befogadására képes. Célszerű a csapdát a falhoz szorosan elhelyezni az egerek vonulási útvonalába. A készülék fedele elcsúsztatható a csalétek berakásához és a csapda ürítéséhez. A csapda bejárati ajtaja egy billenő mechanizmussal van ellátva ami befele rendkívül könnyedén beengedi az egereket, kifelé viszont tökéletesen zár és nincs kiút a csapdából. A készüléken található szellőző furatokon a csapda belsejébe elhelyezett csali illata könnyedén odavonzza a rágcsálókat. Méretei: 19cm x 10cm x 4cm Anyaga: műanyag , műanyag billenő ajtóval

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Méretek 190 × 100 × 40 mm