PlusZap elektromos rovarcsapda 30W Aluminium 3Gen elől nézet
PlusZap elektromos rovarcsapda 30W Aluminium 3Gen ISO nézet
PlusZap elektromos rovarcsapda 30W Aluminium 3Gen ISO nézet
PlusZap elektromos rovarcsapda 30W Aluminium 3Gen elől nézet
PlusZap elektromos rovarcsapda 30W Aluminium 3Gen ISO nézet

PlusZap-30 elektromos rovarcsapda – 3rd gen (PZ3-30AL)

31990 Ft Bruttó ár

A 3. generációs PlusZap 30-as egy 2x15W-os fénycsővel szerelt projekt rovarcsapda, amit az angol Pelsis vállalat gyárt. Ez a modell akár 35%-kal is csökkentheti az energia költségeket és 20 mm-rel karcsúbb kialakítású az előző modellhez képest, ami előnyt jelent a helytakarékos telepítéskor. A feszültségrácsának teljesítménye alulmarad a 2. generációs még váltóárammal és trafóval üzemelő testvéréhez képest. A terméket projektmunkákhoz ajánljuk, ipari környezetbe jobb választás a fentebb említett 2. generációs PlusZap 30 ami ZE124 vagy ZE127 kódszám alatt található meg kínálatunkban.

  • Hatókörzet 80m2
  • Elhelyezhető: tartozék láncon függesztve, oldalfalra szerelve vagy állítva
  • Garancia: 2 év
Cikkszám: PZ3-30AL Kategória:

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz koppintson a telefonkagyló ikonra.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz hívja a +36 (70) 672 4572 mobilszámot.

Árajánlat/információ kérés

Árajánlat vagy információ kérése e-mailen. Kattintson a boríték ikonra.

Cikkszám: PZ3-30AL Kategória:
A PlusZap elektromos rovarcsapda család modelljei kialakításuk és műszaki megoldásaik jóvoltából kiemelkedően hatékonyak a repülő rovarok elleni védekezésben.

A PlusZap 30 elektromos rovarcsapda 3rd gen (PZ3-30AL) fő termékelőnyei

Erősebb rovarbevonzó és rovarölő hatás

  • A rács két oldalán, egymás alatt elhelyezett fénycsövek a hagyományos kialakítású rovarcsapdákhoz képest intenzívebb csalogató hatást fejtenek ki.

Egyszerű szervizelés

  • A rovargyűjtő tálca kiemelése és két csavar eltávolítása után a védőrács egyszerűen levehető, a fénycső csere vagy rácstisztítás szabadon elvégezhető.

Környezethigiénia

  • A rovargyűjtő tálca mélyített és befelé peremezett, ezért a rovarmaradványok még szeles időben vagy huzatos helyen sem szóródnak szét a környezetben. A tálca egy mozdulattal kihúzható és tisztítható.

Megjelenés

  • Formatervezett, keskeny és diszkrét kialakítású esztétikus külső.

Tanúsítványok és minőség

  • Függetlenül tesztelt és tanúsított RoHS és az összes vonatkozó európai szabvány szerinti szabványok.
  • Insect-O-Cutor vállalat terméke, mely a világ vezető rovarirtó megoldásainak szállítója. A márka 1962-es alapítása óta a műszaki és tervezési innovációk élvonalában van. A neves Pelsis Ltd. (Anglia) leányvállalata.

Működés

A speciális UV fénycsövek az elektromos rovarcsapdához, annak belsejébe vonzzák a repülő rovarokat (pl.: légy, szúnyog, molylepke). Az UV csövek körül repülő rovarokat egy nagyfeszültségű dupla soros acél rovarölő rács semmisít meg. A rovartetemek a csapda alján lévő gyűjtőtálcába esnek.

Megjegyzés

A PlusZap 30 elektromos rovarcsapda 3rd gen (PZ3-30AL) használatra kész állapotban kerül a vásárlóinkhoz. UV fénycsövekkel szerelve, hálózati tápkábellel, szerelékekkel (függesztő lánc, fali rögzítő szerelék), magyar nyelvű használati utasítással ellátva. A megfelelően elhelyezett elektromos rovarcsapda alkalmas arra, hogy a helyiségben csökkentse vagy akár meg is szüntesse a repülő rovarok jelenlétét. Ahhoz, hogy a készüléke maximális hatékonysággal üzemeljen, az elektromos rovarcsapda 24 órás folyamatos üzemeltetése szükséges. A PlusZap 30 rovarölő teljesítménye az éjszakai időszakban a legnagyobb, mert ilyenkor nincs napfény vagy más fényforrás, ami esetleg részben elvonhatja a repülő rovarokat. *ahol a HACCP konformitás nem feltétel (pl. árufogadó kapuk, szabadba nyíló ajtók környezetében, raktárakban, összekötő folyosókon, öltözőkben).  
Típus: PlusZap 30 (PZ3-30AL)
Gyártó: Pelsis Ltd. (Anglia)
Hatókörzet (m²): 80
Garancia: 2 év (a fénycsövekre nem vonatkozik)
Anyaga: erős, rozsdamentes alumínium ház
Tápfeszültség: 230 V / 50 Hz
Fénycsövek: 2 x 15 W (F15 T5 BL368)
Méret (mm): 512 x 110 x 270
Súly (kg): 2,2
Tanúsítványok: készülék és fénycső CE, fénycső MSDS

További információk

Tömeg 2,5 kg
Méretek 514 × 130 × 262 mm
Gyártó

Márka