Tickless Pet Ultrahangos kullancs és bolhariasztó készülék
Tickless Ultrahangos kullancs és bolhariasztó kutyáknak
Tickless Pet Ultrahangos kullancs és bolhariasztó készülék

Tickless- Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó kutyáknak

6490 Ft Bruttó ár

Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó kutyáknak. Fekete színű készülék.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz koppintson a telefonkagyló ikonra.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz hívja a +36 (70) 672 4572 mobilszámot.

Árajánlat/információ kérés

Árajánlat vagy információ kérése e-mailen. Kattintson a boríték ikonra.

Az ultrahangos kullancsriasztó vegyi anyagok használata nélkül önmagában is nagy biztonsággal képes távol tartani a kullancsokat és bolhákat. A magas frekvencia tartományban (~40 kHz) kibocsátott hangot az emberi fül nem érzékeli és háziállataink sem hallják. A Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke által 1992-ben kifejlesztett és tesztelt kullancsriasztó 2-3 méteres körzetben fejti ki távoltartó hatását. A laboratóriumi körülmények között lefolytatott vizsgálatok és a valós körülmények között  elvégzett tesztek a kullancsriasztó nagyfokú eredményességét bizonyították. A készülék az embertől is távol tartja a vérszívó parazitákat.

Csodaszer az ultrahangos kullancsriasztó?

Nem. Ugyanúgy, mint a legkiválóbb riasztó és/vagy ölő hatású termékek, a riasztó készülék sem nyújthat 100%-os garantált védelmet háziállatainknak vagy saját magunknak. A riasztó sem 100%-os, de önmagában alkalmazva is nagyfokú védelmet biztosít.

Két különböző hatásmechanizmus együttes alkalmazása.

Sokan tapasztaltuk vagy hallottuk ismerőseinktől, hogy egy bevált termék rendszeres és előírás szerinti használata ellenére kullancsot találtak kutyájukban, macskájukban vagy saját testfelületükön. Ilyen esetekben a megtalált kullancs általában már elpusztult, mert a készítmény hatóanyaga végzett vele és okkal reménykedhetünk abban, hogy a vérszívónak már nem volt ideje megfertőzni áldozatát. Mégis aggódni kezdünk és elgondolkodunk azon, milyen módon fokozhatnánk kedvencünk vagy saját magunk védettségét. Két vegyi hatású készítmény (pl. egy spot on és egy kullancs nyakörv ) együttes használata esetén megduplázzuk ugyan a kedvencünket védő hatóanyagok mennyiségét, de korántsem biztos, hogy a két vegyi anyag hatása összeadódik. Ráadásul mindkettő csak akkor fejti ki riasztó és/vagy ölő hatását, ha a kullancs már a testfelületre jutott vagy annak közvetlen közelébe került. Kullancsriasztó és vegyi hatású készítmény együttes alkalmazása esetén a készülék már térben is távoltarja a parazitát (hatótávolsága 2-3 m.), ha a kullancs esetleg mégis felkapaszkodik, a készítmény repellens illatanyaga űzi el, illetve ölő hatású hatóanyaga végez vele. A fizikai és vegyi módszer együttes alkalmazásának további előnye, hogy csak a védekezéshez feltétlenül szükséges biocid hatóanyag mennyiséggel terheljük kutyánkat, macskánkat vagy saját magunkat.

100%-os védettséget biztosít a kombinált védekezés?

Ezt felelősen nem lehet kijelenteni, de két éve, amióta saját kutyám a vegyi hatású készítmény mellett ultrahangos riasztót is visel, egyetlen kullancsot sem kellett kiszedni belőle. Ugyanezt tapasztalták azok az ismerőseim is, akik hasonlóan jártak el.  A minta korántsem „reprezentatív”, ezért a 100%-os védettség nem jelenthető ki, de az eredmény magáért beszél.  

Ingyenes szolgáltatásunk

Ha meg kíván győződni arról, hogy régebben vásárolt Tickless riasztója működőképes-e és elhozza hozzánk, tekintet nélkül arra, hogy hol vette, műszerrel ingyenesen bevizsgáljuk.

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menü sorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Gyártó

Márka