Egér etetődoboz

Egér etetődoboz

380 Ft Bruttó ár

Alkalmazásával hatékonyabb, gazdaságosabb és biztonságosabb a rágcsálók irtása. Csak egerek férnek hozzá az etető dobozban elhelyezett irtószerhez.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz koppintson a telefonkagyló ikonra.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz hívja a +36 (70) 672 4572 mobilszámot.

Árajánlat/információ kérés

Árajánlat vagy információ kérése e-mailen. Kattintson a boríték ikonra.

Az egér etetődoboz használata

Ha az etető dobozt szóródásmentes irtószerrel (tasakos péppel, másnéven zselével) feltöltve helyezünk ki, akkor két előnyre is szert tehetünk:
  • Hatékonyabb és gazdaságosabb a védekezés, mivel az egerek csak az etetődobozban tudják fogyasztani a készítményt, onnan elvinni nem tudják, ezért az irtószer elhordása, rejtekhelyen történő felhalmozása nem történik meg. A kívánt eredmény kevesebb irtószer használata mellett biztosabban és gyorsabban elérhető, mint a szabadon kihelyezett granulátumok, impregnált gabonaszemek vagy egyéb készítmények alkalmazásakor.
  • Biztonságosabb a védekezés, mert az irtószer nem szóródhat ki az etető dobozból, ezért csak a rágcsálók számára jelent táplálékforrást. Gyermekek, háziállatok, egyéb nem célszervezet élőlények számára az irtószer nem hozzáférhető.
  Anyaga UV stabil, időjárási viszonyoknak is hosszú ideig ellenálló erős falú műanyag, ezért az etető doboz kültérben is teljes értékűen alkalmazható.
 

Megjegyzés

Az etető doboz csak a tartozék kulccsal nyitható.  

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Gyártó

Márka