Egér etetődoboz

380 Ft Bruttó ár
(299 Ft + ÁFA)

Megrendelés telefonon

06 30 966-55-33
06 1 201-94-12

Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben elsőre nem tudjuk fogadni hívását, annak egyedüli oka, hogy éppen vásárlókat szolgálunk ki vagy másik vonalon rendelést veszünk fel.
Kérjük próbálja megismételni hívását, de ha készülékeink kijelezték a hívószámát, akkor a lehető legrövidebb időn belül mi is megpróbáljuk elérni Önt.

Alkalmazásával hatékonyabb, gazdaságosabb és biztonságosabb a rágcsálók irtása. Csak egerek férnek hozzá az etető dobozban elhelyezett irtószerhez.

Egér etetődoboz

Az egér etetődoboz használata

Ha az etető dobozt szóródásmentes irtószerrel (tasakos péppel, másnéven zselével) feltöltve helyezünk ki, akkor két előnyre is szert tehetünk:
  • Hatékonyabb és gazdaságosabb a védekezés, mivel az egerek csak az etetődobozban tudják fogyasztani a készítményt, onnan elvinni nem tudják, ezért az irtószer elhordása, rejtekhelyen történő felhalmozása nem történik meg. A kívánt eredmény kevesebb irtószer használata mellett biztosabban és gyorsabban elérhető, mint a szabadon kihelyezett granulátumok, impregnált gabonaszemek vagy egyéb készítmények alkalmazásakor.
  • Biztonságosabb a védekezés, mert az irtószer nem szóródhat ki az etető dobozból, ezért csak a rágcsálók számára jelent táplálékforrást. Gyermekek, háziállatok, egyéb nem célszervezet élőlények számára az irtószer nem hozzáférhető.
  Anyaga UV stabil, időjárási viszonyoknak is hosszú ideig ellenálló erős falú műanyag, ezért az etető doboz kültérben is teljes értékűen alkalmazható.
 

Megjegyzés

Az etető doboz csak a tartozék kulccsal nyitható.  

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Gyártó

Márka

TREND MARKETING KFT.

- Minőség és szakértelem -

+36 70 672 4572
+36 1 201 9412

Értékesítés
1016 Budapest, Czakó utca 7.
Nyitva tartás:
Előre egyeztetett időpontban
info@rovarcsapdaprofi.hu

Térkép