Patkány etetőláda

2380 Ft Bruttó ár
(1874 Ft + ÁFA)

Megrendelés telefonon

06 30 966-55-33
06 1 201-94-12

Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben elsőre nem tudjuk fogadni hívását, annak egyedüli oka, hogy éppen vásárlókat szolgálunk ki vagy másik vonalon rendelést veszünk fel.
Kérjük próbálja megismételni hívását, de ha készülékeink kijelezték a hívószámát, akkor a lehető legrövidebb időn belül mi is megpróbáljuk elérni Önt.

Az etető láda alkalmazásával a rágcsálók irtása eredményesebb, gazdaságosabb és biztonságosabb. Patkányok és egerek irtására alkalmas, szabadban és zárt terekben egyaránt használható eszköz.

Patkány etetőláda

A patkány etetőláda használata

Amennyiben az etetőládában lévő acél pálcára rögzítésre alkalmas irtószer van felfűzve (préselt paraffinos kocka, blokk, korong), akkor két előnyre is szert tehetünk:
  • Hatékonyabb és gazdaságosabb a patkányok és egerek elleni védekezés, mivel a rágcsálók elvinni nem tudják, ezért az irtószer elhordása, rejtekhelyen történő felhalmozása nem történik meg. A kívánt eredmény kevesebb irtószer használata mellett biztosabban és gyorsabban elérhető, mint a szabadon kihelyezett granulátumok, impregnált gabonaszemek vagy egyéb készítmények alkalmazásakor.
  • Biztonságosabb a védekezés, mert az irtószer nem szóródhat ki az etető ládából, ezért csak a rágcsálók számára jelent táplálékforrást. Gyermekek, háziállatok, egyéb nem célszervezet élőlények számára az irtószer nem hozzáférhető.
  Az etetőláda csak a tartozék kulccsal nyitható, ugyancsak tartozék az irtószer rögzítésére alkalmas acél felfűző pálca. Anyaga UV stabil, időjárási viszonyoknak is hosszú ideig ellenálló erős falú műanyag, ezért az etetőláda kültérben is teljes értékűen alkalmazható
 

Megjegyzés

Az etetőláda csak a tartozék kulccsal nyitható.  

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

TREND MARKETING KFT.

- Minőség és szakértelem -

+36 70 672 4572
+36 1 201 9412

Értékesítés
1016 Budapest, Czakó utca 7.
Nyitva tartás:
Előre egyeztetett időpontban
info@rovarcsapdaprofi.hu

Térkép