Patkány etetőláda

Patkány etetőláda

2380 Ft Bruttó ár

Az etető láda alkalmazásával a rágcsálók irtása eredményesebb, gazdaságosabb és biztonságosabb. Patkányok és egerek irtására alkalmas, szabadban és zárt terekben egyaránt használható eszköz.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz koppintson a telefonkagyló ikonra.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz hívja a +36 (70) 672 4572 mobilszámot.

Árajánlat/információ kérés

Árajánlat vagy információ kérése e-mailen. Kattintson a boríték ikonra.

A patkány etetőláda használata

Amennyiben az etetőládában lévő acél pálcára rögzítésre alkalmas irtószer van felfűzve (préselt paraffinos kocka, blokk, korong), akkor két előnyre is szert tehetünk:
  • Hatékonyabb és gazdaságosabb a patkányok és egerek elleni védekezés, mivel a rágcsálók elvinni nem tudják, ezért az irtószer elhordása, rejtekhelyen történő felhalmozása nem történik meg. A kívánt eredmény kevesebb irtószer használata mellett biztosabban és gyorsabban elérhető, mint a szabadon kihelyezett granulátumok, impregnált gabonaszemek vagy egyéb készítmények alkalmazásakor.
  • Biztonságosabb a védekezés, mert az irtószer nem szóródhat ki az etető ládából, ezért csak a rágcsálók számára jelent táplálékforrást. Gyermekek, háziállatok, egyéb nem célszervezet élőlények számára az irtószer nem hozzáférhető.
  Az etetőláda csak a tartozék kulccsal nyitható, ugyancsak tartozék az irtószer rögzítésére alkalmas acél felfűző pálca. Anyaga UV stabil, időjárási viszonyoknak is hosszú ideig ellenálló erős falú műanyag, ezért az etetőláda kültérben is teljes értékűen alkalmazható
 

Megjegyzés

Az etetőláda csak a tartozék kulccsal nyitható.  

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Gyártó

Márka