Flytrap Professional-80 ragadólapos rovarcsapda – rozsdamentes acél (ZF033)

119990 Ft Bruttó ár
(94480 Ft + ÁFA)

Megrendelés telefonon

06 30 966-55-33
06 1 201-94-12

Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben elsőre nem tudjuk fogadni hívását, annak egyedüli oka, hogy éppen vásárlókat szolgálunk ki vagy másik vonalon rendelést veszünk fel.
Kérjük próbálja megismételni hívását, de ha készülékeink kijelezték a hívószámát, akkor a lehető legrövidebb időn belül mi is megpróbáljuk elérni Önt.

Működési elve, felszereltsége és szerkezeti elemei jóvoltából a készülék megfelel az élelmiszeriparban (HACCP) elvárt higiéniai feltéteteknek és olyan egyéb iparágak elvárásainak, ahol a gyártás- és környezethigiéniai szempontok magas követelményei érvényesülnek. Közepes vagy nagyobb alapterületű zárt terek rovarvédelmére alkalmas.
Gyártó: Pelsis Ltd. (Anglia)

Flytrap Professional 80W Ragadólapos rovarcsapda oldal nézet
Flytrap Professional 80W Ragadólapos rovarcsapda fentről nézet
Flytrap Professional 80W Ragadólapos rovarcsapda
Flytrap Professional 80W Ragadólapos rovarcsapda oldal nézet
Flytrap Professional 80W Ragadólapos rovarcsapda fentről nézet
 • A rovarokat 100%-ban szóródás mentesen, a környezet szennyezése nélkül gyűjti össze.
 • Szilánkbiztos bevonatú fénycsövei megakadályozzák, a környezet szilánkszennyeződését törés esetén.
 • Rozsdamentes acélvázzal készül.
 • Különlegessége a minden irányban teljesen nyitott, térbeli kialakítású vázszerkezet, melynek jóvoltából hatékonysága és a védett terület nagysága jelentősen nagyobb, mint más, hagyományos felépítésű rovarcsapdáké.
 • Formai kialakítása 7 fajta elhelyezést tesz lehetővé, ezáltal bármilyen környezetben kompromisszumok nélkül, egyszerűen telepíthető.

Flytrap Professional 80 ragadólapos rovarcsapda

 • Hatókörzet: 240 m²
 • Elhelyezés 7 féle: láncon függesztve, oldalfalra szerelve falsíkkal párhuzamosan vagy falsíkkal szöget bezáróan, oldalfalak találkozásánál sarokba szerelve, mennyezet és oldalfal találkozásánál sarokba szerelve és állítva
 • Vázszerkezet: erős rozsdamentes acél burkolat
 • Karbantartás: csak tisztítás
 • Szerviz műveletek: a ragadólapok és fénycsövek cseréje a készülék megbontása nélkül egyszerűen, gyorsan elvégezhető
 • Garancia: 3 év
Igény esetén különleges Synergetic* fénycsövekkel szerelve szállítjuk. *a Synergetic fénycsövek egyidejűleg két hullámhosszon működnek (365 és 540 nm), ennek köszönhetően egyedülálló intenzitással vonzzák a rovarcsapda belsejébe a legyeket és egyéb, fényre érzékeny repülő rovarokat. Mérési adatok szerint a Synergetic fénycsövekkel szerelt rovarcsapdák 30-40%kal hatékonyabbak azoknál a készülékeknél, melyek, a standard, ún kék fényű UV rovarcsapda fénycsövekkel vannak ellátva. ! rozsdamentes acélvázzal** szerelt kivitele is rendelhető **króm-nikkel acél vázszerkezet, mely ellenáll korróziónak, savaknak és lúgoknak is. Ezen anyag típust (304 grade) többek között az élelmiszeripari, gyógyszer- és vegyipari, kozmetikai ipari eszközök gyártása során használják.

Flytrap Professional 80 ragadólapos rovarcsapda fontosabb termékelőnyei

Környezet higiénia (megfelelés a HACCP követelményeknek)

 • A rovarcsapda a környezet legcsekélyebb szennyezése nélkül, teljes mértékben szóródás mentesen gyűjti össze a repülő rovarokat, mivel a készülék GLUPAC™ technológiával gyártott, nagy felületű, hosszú élettartamú, erős ragadó felületű ragadólappal van ellátva.
 • A ragadólap normál üzemi körülmények között [kevéssé poros, átlagos nedvesség tartalmú környezetekben] akár fél évig megőrzi intenzív rovarfogó képességét.
 • A szóródás mentesség biztonságát növeli a készülék alján elhelyezett rovargyűjtő tálca.
 • Fénycsövei a környezet szilánk szennyezése ellen védő fényáteresztő fólia bevonatúak. Az UV fénycsövek a gyártás során fluor tartalmú poliészter fólia bevonattal (FEP) vannak ellátva. A FEP bevonat garantáltan megakadályozza, hogy csőtörés/csőrobbanás esetén bárminemű szilánkszennyeződés kerüljön a környezetbe. A törhetetlen bevonat az UV fénycső által kibocsájtott fény 97%-át engedi át.

Hatékonyságot fokozó megoldások

 • A minden irányban teljesen nyitott fémváz jóvoltából hatékonysága és a védett terület nagysága jelentősen nagyobb, mint más, hagyományos felépítésű rovarcsapdáké.
 • Láncon függesztve 360º-os, míg oldalfalra szerelve 180º-os lefedettséget biztosít.

​Acélváza rozsdamentességet biztosít

 • Króm-nikkel acél vázszerkezet, mely ellenáll korróziónak, savaknak és lúgoknak is.
 

Műszaki paraméter összefoglaló

Típus: Flytrap Professional 80 ragadólapos rovarcsapda (ZF033)
Gyártó: Pelsis Ltd. (Anglia)
Hatókörzet (m²): 240
Garancia: 3 év (a fénycsövekre nem vonatkozik)
Anyaga: rozsdamentes acél ház
Tápfeszültség: 230 V / 50 Hz
Fénycsövek: 2 x 36 W (F36 T8 BL368) vagy 2 x 40 W (F40 T12 BL368) – szilánkbiztos bevonatú
Méret (mm): 610 x 305 x 152
Súly (kg): 5,5
Tanúsítványok: készülék és fénycső CE, fénycső MSDS, ragadólap MSDS

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Tömeg 4,1 kg
Méretek 610 × 305 × 152 mm
Gyártó

Márka

TREND MARKETING KFT.

- Minőség és szakértelem -

+36 70 672 4572
+36 1 201 9412

Értékesítés
1016 Budapest, Czakó utca 7.
Nyitva tartás:
Előre egyeztetett időpontban
info@rovarcsapdaprofi.hu

Térkép