Ha a megrendeléssel, a feladással vagy a kiszállítással kapcsolatban egyedi igénye vagy bármilyen közlendője van, a megjegyzés mezőben írja le és mi lehetőségeink szerint teljesítjük kérését. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kiszállítás munkanapokon általában 8-17 óra között történik. Magán megrendelés esetén – ha nap közben nincsenek otthon – célszerű lehet pl. munkahelyre kérni a csomagot vagy nap közben otthon tartózkodó szomszéd, ismerős címét megadni. Munkahelyre történő kézbesítés esetén, magán és céges megrendelés esetében is jelezze, ha a munkaidő eltér az általános 8-17 óra közötti kézbesítési időszaktól, mert ezt az információt továbbítjuk a futárszolgálatnak és ők ezt kézbesítéskor figyelembe veszik.

A szállítást a GLS futárszolgálata végzi. A GLS a feladást követő munkanapon kézbesíti a feladott küldeményeket. A szállítási költség osztályozottan optimalizált a kosár összérték és kosár összsúly alapján. Ez a kalkulált összeg országosan egységes, tehát csakis a megrendelt termék(ek) csomagolt súlyától és értékétől függ. Nagy értékű csomagoknál célszerűbb a kedvezőbb költségű előre utalást igényelni.

A csomagfeladást követően emailben értesítjük. Az értesítő emailben a csomagfeladás dátumát, csomagszámát, értékét, továbbá a megrendeléskor megadott szállítási címet találja. A megadott csomagszámra kattintva az internet böngészője elvezérli a csomagja státuszára.