KILRAT rágcsálóirtó pép

1450 Ft Bruttó ár
(1142 Ft + ÁFA)

Megrendelés telefonon

06 30 966-55-33
06 1 201-94-12

Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben elsőre nem tudjuk fogadni hívását, annak egyedüli oka, hogy éppen vásárlókat szolgálunk ki vagy másik vonalon rendelést veszünk fel.
Kérjük próbálja megismételni hívását, de ha készülékeink kijelezték a hívószámát, akkor a lehető legrövidebb időn belül mi is megpróbáljuk elérni Önt.

A KILRAT rágcsálóirtó pép eredményesen alkalmazható egerek és patkányok irtására. Hatóanyaga brodifakum, ami többféle más hatóanyaggal készült irtószernél hatékonyabbá teszi a készítményt. Az illatosított és ízesített pépet a rágcsálók gyorsan megtalálják és szívesen fogyasztják. Kellő mennyiség fogyasztása esetén a rágcsálók elhullása 3-4 nap múlva következik be.

KILRAT rágcsálóirtó pép

Felhasználási területei: zárt terekben és épületek közvetlen környékén.

Használata

Kihelyezésének módja: illetéktelen felnyitás ellen kialakított zárt, biztonsági etető eszközökben (egér etető dobozokban, ill. nagyobb méretű patkány etető ládákban). A biztonsági etető eszközök
  • megakadályozzák, hogy nem célszervezetek is hozzáférjenek az irtószerhez
  • kialakítása megakadályozza a bennük elhelyezett rágcsálóirtó pép kiszóródását a külső környezetbe
  • megóvják az irtószert az időjárás által okozott idő előtti elhasználódástól.
  A rágcsálóirtás lépései: az irtószerrel feltöltött etető szerelvényeket (egér etető dobozokat/patkány etető ládákat) helyezze a rágcsálók által látogatott helyekre, azok vonulási útjaira, illetve feltételezett búvóhelyeik közelébe. Rendszeresen ellenőrizze az irtószer fogyását. Ügyeljen arra, hogy a létesített etető pontokon ne fogyjon ki az irtószer a szerelvényekből. Amennyiben nagymértékű fogyasztást tapasztal, létesítsen több etetőhelyet. Ha az irtási terület egyes pontjain nem észlelhető fogyasztás, az ott lévő etető szerelvényeket helyezze át a rágcsálók által látogatott helyekre. A rágcsálóirtó szert csak addig hagyja kihelyezve, amíg azt a rágcsálók jelenléte vagy aktivitása indokolja  

Óvintézkedések

Használat előtt mindig el kell olvasni a termék dobozán lévő használati utasítást és be kell tartani a címkén lévő biztonsági előírásokat. Kizárólag rágcsálóirtásra és csak a használati utasítás szerint alkalmazható! Tilos a készítményt nem célszervezet állatok elpusztítására használni. A készítmény mérgező az emlősökre és a madarakra. A kutya, macska, sertés és minden egyéb ragadozó és/vagy dögevő állat mérgeződhet, ha az irtószertől elpusztult vagy legyengült rágcsálót fogyaszt. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól, valamint az ezekkel érintkezésbe kerülő eszközöktől, felületektől elkülönítve, gyermekek és nem célszervezet állatok által hozzá nem férhető helyen kell alkalmazni és tárolni. Tilos az irtószert élővízbe juttatni. Vadon élő állatokra veszélyes.

 
 Termék megnevezése: Kilrat rágcsálóirtó pép
 Kiszerelés  (gr): 150 (15 x 10 gr)
 Hatóanyag: 0,0025 % brodifakum
 Gyártó:  Bábolna Bio
 Engedély szám: HU-2018-SP-14-00210-000

TREND MARKETING KFT.

- Minőség és szakértelem -

+36 70 672 4572
+36 1 201 9412

Értékesítés
1016 Budapest, Czakó utca 7.
Nyitva tartás:
Előre egyeztetett időpontban
info@rovarcsapdaprofi.hu

Térkép