Nyestriasztó gépkocsihoz M100N

7480 Ft Bruttó ár
(5890 Ft + ÁFA)

Megrendelés telefonon

06 30 966-55-33
06 1 201-94-12

Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben elsőre nem tudjuk fogadni hívását, annak egyedüli oka, hogy éppen vásárlókat szolgálunk ki vagy másik vonalon rendelést veszünk fel.
Kérjük próbálja megismételni hívását, de ha készülékeink kijelezték a hívószámát, akkor a lehető legrövidebb időn belül mi is megpróbáljuk elérni Önt.

A készülék egyszeri kiadással járó hosszú távú megoldást nyújt kisragadozók és rágcsálók elriasztására, távoltartására. Az M100N nyestriasztó készülék az emberi fül számára nem hallható ultrahang tartományban sugároz, amit a a nyestek általában nem tudnak elviselni. A készülék által kibocsátott ultrahang a szilárd felületekről visszaverődik, ezért a motortérben rendkívül erős riasztó hanghatás jön létre.

A nyestriasztó alkalmazása önmagában is jelentősen csökkenti a nyestek és a rágcsálók kártételének kockázatát, mivel a készülék által kibocsátott erős, agresszív ultrahang elől a kártevők jellemzően meghátrálnak. Olyan esetekben, amikor tapasztalható, hogy a gépkocsi motorterében előzőleg már előfordultak kártevők, az ultrahangos riasztó és a nyestriasztó spray együttes alkalmazása csökkenti minimálisra újbóli megjelenésüket és esetleges károkozásukat. Gépkocsik nyestvédelmére a minőségi termékeket előállító német Kemo-Electronic GmbH termékeit kínáljuk. A nyestriasztó által kibocsátott erős, agresszív ultrahang elől a nyestek és a rágcsálók is meghátrálnak. Az M100N ultrahangos nyestriasztót a motortérben kell elhelyezni. A készüléket kevésbé zsúfolt motorterű gépkocsikhoz javasoljuk (pl. TOYOTA YARIS) A „szellősebb” motorházakban a riasztó hangszórójából áramló hang útjában kevés akadály áll, ezáltal az ultrahang hullámok egyenletesen be tudják tölteni  a motorteret, nem alakulhatnak ki kevésbé védett, ún. hangárnyékolt területek. Zsúfolt motorházak, illetve nagyobb gépkocsik esetében a négy hangszórós M094 nyestriasztót javasoljuk.

Használata, üzembe helyezése

Az ultrahangos nyestriasztó beszerelése és elektromos bekötése a mellékelt útmutató alapján házilag is elvégezhető, kellő ismeretek és megfelelő eszközök nélkül a beszerelést autóvillamossági szakműhelyben kell elvégeztetni. A szakszerűen beszerelt riasztó a gyújtáskulcs kivételekor automatikusan bekapcsol és a gépkocsi elindításáig folyamatosan működik. Beállítást, karbantartást nem igényel, a megfelelő működést a készüléken lévő LED fénye jelzi.

Biztos védelem

A nyest illatanyagával jelöli territóriumát, ezen belül rejtekhelyeit is. Ha autónk motorterében már járt nyest és ott nyugodt, biztonságos rejtekhelyet talált, igen nagy a valószínűsége, hogy ismét felkeresi gépkocsinkat. Amennyiben nyest jelenlétére utaló nyomokat találtunk – a riasztó beszerelésétől függetlenül – el kell tüntetnünk szagnyomát. Erre a nyestriasztó aeroszol a legalkalmasabb, mert egy motormosás áráért (1) elfedi a nyest szagnyomait (2) átmeneti védelmet biztosít a rágható alkatrészeknek, ezáltal tovább növeli az ultrahangos riasztó hatékonyságát. Hatástartóssága kb. 2-3 hónap.  
Tápfeszültség 11 - 15 V =
Áramfelvétel < 2 mA
Kibocsátott frekvencia ~ 23 kHz (az emberi fül számára nem érzékelhető)
Hangkibocsátás szöge ~ 140º
Hangteljesítmény ~ 100 dB +/- 20 %
Méretek 72 x 50 x 29 mm
Kialakítása A kiöntött elektronika védett a szennyeződésektől és nedvességtől
Jótállási idő 12 hónap

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Méretek 75 × 50 × 29 mm
Gyártó

TREND MARKETING KFT.

- Minőség és szakértelem -

+36 70 672 4572
+36 1 201 9412

Értékesítés
1016 Budapest, Czakó utca 7.
Nyitva tartás:
Előre egyeztetett időpontban
info@rovarcsapdaprofi.hu

Térkép