Tschüss Marder Nyestriasztó spray
Nyestriasztó spray
Tschüss Marder Nyestriasztó spray

Nyestriasztó spray (400 ml.)

2990 Ft Bruttó ár

A nyestriasztó aeroszollal hatékonyan védhetjük a gépkocsi motorterében lévő lágyabb, rágható alkatrészeket és az autón kívül lévő, ugyancsak sebezhető alkatrészeket (pl. fékcsöveket, antennákat). Hatástartóssága minden alkatrészre és felületre történő alapos kezelés esetén 2-3 hónap.

Cikkszám: nyestriasztospray Kategória:

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz koppintson a telefonkagyló ikonra.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz hívja a +36 (70) 672 4572 mobilszámot.

Árajánlat/információ kérés

Árajánlat vagy információ kérése e-mailen. Kattintson a boríték ikonra.

Cikkszám: nyestriasztospray Kategória:

A készítmény

  • Nem tartalmaz ragacsos anyagokat és nem szennyezi a kezelt alkatrészeket, felületeket.
  • Nem károsítja a csöveket, a vezetékeket és nem marja meg a fényezést.
  • Továbbá az illatanyaga a gépkocsi utasterében nem érezhető.

Használata

Az aeroszollal alaposan le kell fújni a védeni kívánt szerkezeti elemeket. A hatóanyag rendkívül kellemetlen íz- és illatanyag bevonatot képez a kezelt alkatrészeken és felületeken, ezért a nyestek és rágcsálók elkerülik azokat.  A kezelést időszakosan meg kell ismételni. Magas páratartalom vagy erősen poros környezet esetén gyakoribb kezelés célszerűbb.

Ha a motortérben előzőleg már járt nyest, nagy a valószínűsége annak, hogy visszatér. A nyestek szagnyomukkal jelölik territóriumukat és rejtekhelyeiket, ezért nagyon fontos, hogy illatanyagukat motormosással eltüntessük. Ha ez nem lehetséges, akkor a nyestriasztó aeroszollal kell elfedni szagnyomukat. Ilyen esetekben nagyon alaposan ki kell fújni a motorteret: a védendő alkatrészeken kívül minden olyan felületet kezelni kell, ahol a nyest meghúzódhat. Kezeléskor ne feledkezzünk meg a motorháztető belső borításáról sem!

Ultrahangos riasztó és nyestriasztó aeroszol együttes alkalmazása igen nagy biztonságot nyújt, de az aeroszol önmagában is jelentősen csökkenti a rágás által okozott kártétel kockázatát.

A hatóanyag a kezelt felületeken száradás után színtelen bevonatot képez. Az összetevőknek nincs semminemű anyagkárosító hatása. A készítmény korrózió gátló adalékot is tartalmaz.

Kiszerelés: 400 ml.
Pb. hajtógázas, ezért a kezeléseket csak hideg motornál szabad elvégezni. Használata közben dohányzás és nyílt láng használata tilos.

 

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Gyártó