Red Top légycsapda – 8 literes

5990 Ft Bruttó ár
(4717 Ft + ÁFA)

Megrendelés telefonon

06 30 966-55-33
06 1 201-94-12

Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben elsőre nem tudjuk fogadni hívását, annak egyedüli oka, hogy éppen vásárlókat szolgálunk ki vagy másik vonalon rendelést veszünk fel.
Kérjük próbálja megismételni hívását, de ha készülékeink kijelezték a hívószámát, akkor a lehető legrövidebb időn belül mi is megpróbáljuk elérni Önt.

A Red Top légycsapda a legyek elleni kültéri védekezés leghatékonyabb eszköze. A Red Top a házi legyek és az összes élelmiszerlátogató légyfajta ellen hatékony megoldást nyújt. A csapda belsejében lévő speciális összetételű csalétek kiáramló illata ellenállhatatlanul vonzza a legyeket, melyek a csapda nyílásán át a gyűjtőtérbe repülnek és onnan kijutni már nem tudnak.

Akciós ár
Red Top légycsapda hatékonysága
Red Top légycsapda fára felakasztva
Red Top légycsapda 8L
Red Top légycsapda hatékonysága
Red Top légycsapda fára felakasztva
A Red Top légycsapda magáncélra kertes házban, állattartó környezetben (baromfi-, sertés- és marhatelepeken, lovardákban, stb.) és további számos helyen egyaránt eredményesen alkalmazható. A légycsapda zárt terek mentesítésére is használható, ha környezetében nem zavaró a csalétek jellegzetes illatanyaga (pl. raktárakban, üzemekben, istállókban). Zárt terekben, ahol a csalétek illata zavaró, az elektromos rovarcsapdák alkalmazásával védekezhetünk a legyek és egyéb repülő rovarok ellen. A nagyobb Red Top légycsapda gyűjtőzsákjának űrtartalma 8 liter, ezért használata ott célszerű, ahol folyamatosan sok a légy. Az 1 liter víz-csalétek elegy fölött még 7 liter szabad űrtartalom marad a gyűjtő zsákban, ezért a csapda még a jelentős légyfertőzöttségű állattartó környezetekben sem telítődik 3-4 hétnél korábban.

A Red Top légycsapda fontosabb termékelőnyei

  • 100%-ban vegyszermentes, mivel a csalétek kizárólag természetes eredetű fehérjéket tartalmaz. A csapda alkalmazásával elkerülhető a környezet vegyi anyagok által történő szennyezése.
  • Használata nagyon egyszerű, a termékhez mellékelt leírás ismeretében semmiféle szakértelmet nem igényel.
  • Rendkívül gazdaságos megoldás, mert egy csapda a csalétek időszakos cseréje mellett évekig használható, szükség esetén vízzel lemosható, ezen kívül semmiféle karbantartást nem igényel. Egy feltöltéssel 40-50 napos bevonzó hatást biztosít.

A Red Top légycsapda csomag két fő részből áll

  • csapda (fóliazsák és a piros hálós tető), valamint
  • egy csomag Red Top csalétek por. (Az utántöltő csalétek por külön is beszerezhető.)
 

Használata

A fóliazsákba beletöltjük a  Red Top csalétek port, ráöntjük a kellő mennyiségű vizet, összekeverjük, majd rátesszük a piros tetőt. Napos, lehetőleg szélárnyékos helyen akasszuk fel, kb. 2 m. magasságban. (Elhelyezése meghatározza hatékonyságát: mivel a csalétek napsütés hatására erjed a legintenzívebben és leggyorsabban, emellett a legyek is kedvelik a napsütötte helyeket.) A csalétek intenzív illata miatt jobb, ha épületektől néhány méter távolságra akasztjuk ki, de akár teraszokon vagy bejárati ajtók mellett is elhelyezhető, ha a levegő áramlása az illatot nem befelé sodorja. A csapda már az első 1-2 nap elteltével „működik”, mert a csalétek por és a víz kémiai reakciója (az intenzív bomlás végbemenetele) azonnal megkezdődik. A foglyul ejtett legyek tetemei az erjedési folyamat során szintén csalétekké válnak. A maximális hatásfokot kb. 1 hét múlva éri el. Ekkor percenként akár 100 (!) légy elfogására is alkalmas. Ez az intenzitás kb. 40 napig fennmarad. A légycsapda istállókban, ólakban is eredményesen alkalmazható, ha a friss víz-csalétek elegyet először 5-7 napig napsütötte helyen „érleljük” és csak ezután helyezzük át a csapdát a zárt térbe. A természetes párolgás következtében csökkenő vízmennyiséget szükség szerint pótolnunk kell, nem szabad hagyni, hogy a csalétek besűrűsödjön. A hatás tovább fokozható, ha utántöltéshez langyos, algamentes vizet használunk. Ezt legegyszerűbben a víz felforralásával érhetjük el. Ha a csapda időközben nem telítődik, hozzávetőlegesen 5-6 hét eltelte után válik szükségessé a rovargyűjtő fóliazsák tartalmának teljes cseréje. Mivel a Red Top nem tartalmaz mérgező anyagokat, nem minősül veszélyes hulladéknak. A rovargyűjtő fóliazsák tartalma elásható, vagy a WC-be önthető. Ezt követően Red Top utántöltő csalétek port alkalmazva a légycsapda az előzőekben leírt módon újabb 5-6 hétig használható. A hideg idõ beálltával a légycsapda megtisztítható és száraz helyen tárolható a következő szezon kezdetéig.

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Gyártó

Márka

TREND MARKETING KFT.

- Minőség és szakértelem -

+36 30 966 5533
+36 1 201 9412

Értékesítés
1016 Budapest, Czakó utca 7.
Nyitva tartás
H-Cs: 9:00 - 15:00
P: 9:00 - 15:00
info@rovarcsapdaprofi.hu

Térkép

Kiemelt ajánlataink