Spuri ER ultrahangos rágcsálóriasztó

SPURI ER ultrahangos riasztó

9980 Ft Bruttó ár

Ultrahangos riasztókészülék zárt terek kártevőmentesítésére. A Spuri ER hatékony megoldás az egerek és patkányok elleni védekezésben. A riasztó ~50 m2-ig biztosít védelmet.

Cikkszám: spurier Kategória:

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz koppintson a telefonkagyló ikonra.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz hívja a +36 (70) 672 4572 mobilszámot.

Árajánlat/információ kérés

Árajánlat vagy információ kérése e-mailen. Kattintson a boríték ikonra.

Cikkszám: spurier Kategória:

Alkalmazási területe

A Spuri ER kisebb zárt terekben (~50 m2-ig) nyújt segítséget a rágcsálók elűzésében és távoltartásában (pl. lakások, padlások, tároló helyiségek stb.). Megoldást jelent ott is, ahol irtószerek, méreganyagok használata valamilyen okból kerülendők. (pl. kisgyermekek, kutyák, macskák környezete, élelmiszer üzletek, egészségügyi intézmények stb.).

Működése

Az Spuri ER a rágcsálók számára rendkívül kellemetlen, azonban az emberi fül számára nem érzékelhető ultrahang jelet bocsát ki. Az egerek és patkányok számára irritáló, intenzív ultrahang hatására az állatok elhagyják és elkerülik a készülék által védett teret. A kártevők a Spuri ER hosszú távú alkalmazása esetén se szoknak hozzá a riasztó hanghoz, mivel az változó frekvenciájú jelet bocsát ki

A készülék előnyei

  • Üzembe helyezése szakértelmet nem kíván
  • Karbantartást nem igényel
  • Hosszú távú megoldást biztosít
  • Üzemeltetése költségkímélő
 

Elhelyezése és üzembe helyezése

A Spuri ER üzembe helyezése nem kíván szakértelmet, csupán 230V/50Hz-es hálózatra kell csatlakoztatni. A hálózatra csatlakozáskor a készülék a működést megkezdi, amit a riasztó előlapján található piros felvillanó led jelez. A riasztó elhelyezésekor ügyeljünk rá, hogy közvetlenül a készülék elé ne kerüljön az ultrahang terjedését akadályozó tárgy (pl. függöny, ajtó, szekrény). Az ultrahang jel szabad terjedésének útját állják a falak és ajtók, így ha egy készülékkel szeretnénk több helyiség védelmét biztosítani, fontos, hogy az azokat elválasztó ajtókat nyitva hagyjuk. A készülék a hálózatról való lecsatlakoztatás által helyezhető üzemen kívül.

A készülék kétféle üzemmódban is használható.

  • Ultrahangos üzemmódban, mely emberi füllel nem érzékelhető.
  • Periódikus üzemmódban. Ekkor a készülék felváltva sugároz az emberi fül számára is hallható és az ultrahang tartományba eső hangullámot. Ezáltal növelhetjük a készülék hatékonyságát, amennyiben a kibocsátott hallható hang nem zavarja a környezetet. A készülék központi hangszóróján található üzemmódváltó gombbal kapcsolhatjuk a készüléket periodikus üzemmódra.
​A készülék elhelyezésekor ügyeljünk rá, hogy közvetlenül a riasztókészülék elé ne kerüljön az ultrahang terjedését akadályozó tárgy (pl. függöny, ajtó, szekrény). Az ultrahang jel szabad terjedésének útját állják a falak és ajtók, így ha egy készülékkel szeretnénk több helyiség védelmét biztosítani, fontos, hogy az azokat elválasztó ajtókat hagyjuk nyitva. A készülék a hálózatról való lecsatlakoztatás által helyezhető üzemen kívül.
 
Hálózati feszültség 230 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel 21 mA
Frekvenciatartomány 18 000 -30 000 Hz között folyamatosan változó
Hangkibocsátás szöge 180°
Hatásterület ~50 m²
Méret 53 x 69 x 88 mm
Súly 200 g
Érintésvédelmi osztály II.
Jótállási idő 12 hónap

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Méretek 53 × 69 × 88 mm
Gyártó