Csoportos egér élvebefogó

Kifutott termék!

A csoportos élvebefogó egyidejűleg 3-5 egér összefogására alkalmas. Az eszköz az egereket élve, sérülésmentesen fogja össze. Anyaga erős, UV rezisztens műanyag, ezért szabadban is károsodás nélkül alkalmazható.

2480 Ft Bruttó ár

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz koppintson a telefonkagyló ikonra.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz hívja a +36 (70) 672 4572 mobilszámot.

Árajánlat/információ kérés

Árajánlat vagy információ kérése e-mailen. Kattintson a boríték ikonra.

A Csoportos egér élvebefogó használata

Az élvebefogó mechanikája úgy van kialakítva, hogy azon az egerek csak egy irányban (befelé) tudnak haladni.  A billenő mechanika záródása után kijutásuk nem lehetséges. Az átlátszó zárófedélen keresztül láthatóak az élvebefogóban lévő egerek. A zárófedél a tartozék kulccsal nyitható. Könnyen tisztítható, de arra ügyelni kell, hogy tisztásához ne használjunk erős illatanyagú, egerekre riasztó hatású vegyszereket.

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és e-mailen, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.