Csoportos egér élvebefogó

2480 Ft Bruttó ár
(1953 Ft + ÁFA)

Elfogyott.

Megrendelés telefonon

06 30 966-55-33
06 1 201-94-12

Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben elsőre nem tudjuk fogadni hívását, annak egyedüli oka, hogy éppen vásárlókat szolgálunk ki vagy másik vonalon rendelést veszünk fel.
Kérjük próbálja megismételni hívását, de ha készülékeink kijelezték a hívószámát, akkor a lehető legrövidebb időn belül mi is megpróbáljuk elérni Önt.

Kifutott termék!

A csoportos élvebefogó egyidejűleg 3-5 egér összefogására alkalmas. Az eszköz az egereket élve, sérülésmentesen fogja össze. Anyaga erős, UV rezisztens műanyag, ezért szabadban is károsodás nélkül alkalmazható.

A Csoportos egér élvebefogó használata

Az élvebefogó mechanikája úgy van kialakítva, hogy azon az egerek csak egy irányban (befelé) tudnak haladni.  A billenő mechanika záródása után kijutásuk nem lehetséges. Az átlátszó zárófedélen keresztül láthatóak az élvebefogóban lévő egerek. A zárófedél a tartozék kulccsal nyitható. Könnyen tisztítható, de arra ügyelni kell, hogy tisztásához ne használjunk erős illatanyagú, egerekre riasztó hatású vegyszereket.

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és e-mailen, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

TREND MARKETING KFT.

- Minőség és szakértelem -

+36 70 672 4572
+36 1 201 9412

Értékesítés
1016 Budapest, Czakó utca 7.
Nyitva tartás:
Előre egyeztetett időpontban
info@rovarcsapdaprofi.hu

Térkép