Patkánycsapda

1380 Ft Bruttó ár
(1087 Ft + ÁFA)

Megrendelés telefonon

06 30 966-55-33
06 1 201-94-12

Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben elsőre nem tudjuk fogadni hívását, annak egyedüli oka, hogy éppen vásárlókat szolgálunk ki vagy másik vonalon rendelést veszünk fel.
Kérjük próbálja megismételni hívását, de ha készülékeink kijelezték a hívószámát, akkor a lehető legrövidebb időn belül mi is megpróbáljuk elérni Önt.

Rendkívül erős mechanikával készített, nagy rugóerővel, pontosan működő csapda. Anyaga felületkezelt acél csapókar, robusztus műanyag vázszerkezet.

A patkánycsapda használata

Padlón vagy bármely sík felületen elhelyezve használható, de a vázon lévő furatok lehetővé teszik felszerelését olyan környezetekben is, ahol a rögzített kihelyezés fontos szempont. A tetem érintése nélkül egyszerűen üríthető, könnyen tisztítható.
 

Megjegyzés

Csak olyan helyeken szabad alkalmazni, ahol gyermekek, házi -és haszonállatok nem férnek hozzá.  

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

TREND MARKETING KFT.

- Minőség és szakértelem -

+36 70 672 4572
+36 1 201 9412

Értékesítés
1016 Budapest, Czakó utca 7.
Nyitva tartás:
Előre egyeztetett időpontban
info@rovarcsapdaprofi.hu

Térkép