FG015 ultrahangos nyestriasztó -elemmel üzemelő

19980 Ft Bruttó ár
(15732 Ft + ÁFA)

Megrendelés telefonon

06 30 966-55-33
06 1 201-94-12

Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben elsőre nem tudjuk fogadni hívását, annak egyedüli oka, hogy éppen vásárlókat szolgálunk ki vagy másik vonalon rendelést veszünk fel.
Kérjük próbálja megismételni hívását, de ha készülékeink kijelezték a hívószámát, akkor a lehető legrövidebb időn belül mi is megpróbáljuk elérni Önt.

Az FG015-ös ultrahangos készülék elemmel működik, így ott is eredményesen alkalmazható, ahol nem áll rendelkezésre 220V hálózati feszültség vagy az épület időszakos áramtalanítása elkerülhetetlen (pl. nyaralókban). Az FG015 nem csak a nyestek, hanem a menyétek, pelék és rágcsálók elriasztásában is megoldást nyújt. A riasztó zárt terekben ~ 100 m²-ig biztosít védelmet.

Alkalmazási területe

A készülék a nyestek elleni védekezés hatékony eszköze zárt terekben (pl. pince, garázs, padlás, tetőtér „ereszalján”).

Működése

Az FG015 a nyestek számára rendkívül kellemetlen, azonban az emberi fül számára nem érzékelhető ultrahang jelet bocsát ki. A kártevők számára bántó ultrahang hatására az állatok elhagyják a készülék által védett teret. A FG015 hosszú távú alkalmazása esetén se szoknak hozzá a riasztó hanghoz a nyestek, mivel az 6 másodpercenként bocsátja ki az intenzív ultrahangos jelet, szüneteket közbeiktatva.

A készülék előnyei

  • Üzembe helyezése szakértelmet nem kíván
  • Karbantartást nem igényel
  • Hosszú távú megoldást biztosít
  • Üzemeltetése költségkímélő

Használata, üzembe helyezése

A riasztókészülék hátlapjának eltávolítása után a készülékbe helyezhető négy darab R14 típusú bébielem. Az elemek behelyezésével a készülék üzemelni kezd, amit a hangszóró melletti led kb. hat másodpercenként felvillanó fénye jelez. A hátlap visszahelyezése után a készülék üzemképes. Kikapcsolás az elemek eltávolítása által lehetséges. Megfelelő minőségű elemekkel a készülék akár fél éven keresztül, folyamatos üzemeltethető.

Elhelyezése

Fontos, hogy a készülék elhelyezésekor ügyeljünk az ultrahangos jel szabad terjedésére. Közvetlenül a riasztókészülék hangszórója elé ne kerüljön a hang terjedését akadályozó tárgy (pl. bútor, függöny).Az ultrahang jel szabad terjedésének útját állják a falak és ajtók, így ha egy készülékkel szeretnénk több helyiség védelmét biztosítani, fontos, hogy az azokat elválasztó ajtókat nyitva hagyjuk. A készülék rögzíthető oldalfalra vagy mennyezetre is.  
Üzemi feszültség 6V (4 db. R14 típusú, 1,5 V-os bébielem – nem tartozék)
Áramfelvétel Impulzus kibocsátáskor kb. 0,005 A; szünet időben kb. 0,000005 A
Hangkibocsátás 6 mp-enként, kb. 0,6 mp. időtartam
Ultrahang frekvencia 21 kHz (± 10%)
Hangteljesítmény > 100 dB (± 15%)
Hatásterület max. 100 m²
Hangkibocsátás szöge 120°
Tesztelt hőmérséklet tartomány -15°C +60°C között
Méret 190 x 70 x 33 mm
Jótállási idő 12 hónap

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Méretek 190 × 70 × 33 mm
Gyártó

TREND MARKETING KFT.

- Minőség és szakértelem -

+36 70 672 4572
+36 1 201 9412

Értékesítés
1016 Budapest, Czakó utca 7.
Nyitva tartás:
Előre egyeztetett időpontban
info@rovarcsapdaprofi.hu

Térkép