Ultrasonic 1200 utrahangos riasztó

ULTRASONIC 1200 ultrahangos nyestriasztó

34380 Ft Bruttó ár

Nagy alapterületű padlások, és egyéb zárt terek kártevőmentesítésére. Az Ultrasonic-1200 nem csak a nyestek elleni védekezésben megoldás, hanem a pelék, görények, egerek és patkányok távoltartására is alkalmas. A riasztókészülék ~1000 m2-ig biztosít védelmet.

Cikkszám: ultrasonic1200 Kategória:

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz koppintson a telefonkagyló ikonra.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz hívja a +36 (70) 672 4572 mobilszámot.

Árajánlat/információ kérés

Árajánlat vagy információ kérése e-mailen. Kattintson a boríték ikonra.

Cikkszám: ultrasonic1200 Kategória:

Alkalmazási területe

Az Ultrasonic 1200 a nyestek elleni védekezés hatékony eszköze nagy alapterületű, illetve egymástól elválasztott terekben (~1000 m2-ig). A készülék három hangszóró egységből áll. A hangszórok 10m távolságra helyezhetők el egymástól, így a riasztó akár több, egymástól elválasztott terület védelmére is alkalmas. (pl. padlások, raktárépületek, családiházak) Megoldást jelent ott is, ahol irtószer, méreganyag használata valamilyen okból kerülendők. (pl. kisgyermekek, kutyák, macskák környezete, élelmiszer üzletek, egészségügyi intézméynek stb.). A készülék elsősorban zárt terek nyestvédelmére lett kialakítva, de bárhol elhelyezhető, ahol nedvességtől, esőtől meg tudjuk óvni.

Működése

Az Ultrasonic 1200 a nyestek számára rendkívül kellemetlen, azonban az emberi fül számára nem érzékelhető ultrahang jelet bocsát ki. A kártevők számára irritáló, intenzív ultrahang hatására az állatok elhagyják és elkerülik a készülék által védett teret. Az Ultrasonic 1200 hosszú távú akalmazása esetén se szoknak hozzá a riasztó hanghoz a nyestek, mivel az változó frekvenciájú jelet bocsát ki.

A készülék előnyei

  • Üzembehelyezése szakértelmet nem kíván
  • Karbantartást nem igényel
  • Hosszú távú megoldást biztosít
  • Üzemeltetése költségkímélő
 

Elhelyezése és üzembe helyezése

Az Ulrasonic 1200 üzembe helyezése nem kíván szakértelmet. A központi hangszóró egységhez kapcsoljuk a készülék további két hangszóróját, majd 230V/50Hz-es hálózatra csatlakoztatjuk. A hálózatra való csatlakozáskor a készülék üzemelni kezd, amit a riasztó központi hangszóróján található piros, felvillanó led jelez.

A készülék kétféle üzemmódban is használható.

  • Ultrahangos üzemmódban, mely emberi füllel nem érzékelhető.
  • Periódikus üzemmódban. Ekkor a készülék felváltva sugároz az emberi fül számára is hallható és az ultrahang tartományba eső hangullámot. Ezáltal növelhetjük a készülék hatékonyságát, amennyiben a kibocsátott hallható hang nem zavarja a környezetet. A készülék központi hangszóróján található üzemmódváltó gombbal kapcsolhatjuk a készüléket periodikus üzemmódra.
​A készülék elhelyezésekor ügyeljünk rá, hogy közvetlenül a riasztókészülék elé ne kerüljön az ultrahang terjedését akadályozó tárgy (pl. függöny, ajtó, szekrény). Az ultrahang jel szabad terjedésének útját állják a falak és ajtók, így ha egy készülékkel szeretnénk több helyiség védelmét biztosítani, fontos, hogy az azokat elválasztó ajtókat hagyjuk nyitva. A készülék a hálózatról való lecsatlakoztatás által helyezhető üzemen kívül.
 
Hálózati feszültség 230V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel 8 VA
Frekvenciatartomány ultrahangos üzemmódban 20 000 -35 000 Hz között folyamatosan változó
Frekvenciatartomány periodikus üzemmódban 2000-4000Hz / 20 000 - 35 000Hz
Hangteljesítmény Kevesebb, mint 100dB/ hangszóró
Hangkibocsátás szöge 130°
Hatásterület ~1000 m²
Mérete Hálózati tápegység: 45 x 45 x 70 mm; hangszóró, közp.egység 80 x 80 x 70 mm
Súly 270 g
Érintésvédelmi osztály II.
Jótállási idő 12 hónap

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Méretek 80 × 80 × 70 mm
Gyártó