FG015 nyest és ragcsaló ultrahangosriasztó

FG015 ultrahangos rágcsálóriasztó -elemmel üzemelő

Az FG015-ös ultrahangos készülék elemmel működik, így ott is eredményesen alkalmazható, ahol nem áll rendelkezésre 220V hálózati feszültség vagy az épület időszakos áramtalanítása elkerülhetetlen (pl. nyaralókban). Az FG015 nem csak az egerek és patkányok, hanem a menyétek, pelék és rágcsálók elriasztásában is megoldást nyújt. A riasztó zárt terekben ~ 100 m²-ig biztosít védelmet.

19980 Ft Bruttó ár

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz koppintson a telefonkagyló ikonra.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz hívja a +36 (70) 672 4572 mobilszámot.

Árajánlat/információ kérés

Árajánlat vagy információ kérése e-mailen. Kattintson a boríték ikonra.

Alkalmazási területe

A készülék a rágcsálók elleni védekezés hatékony eszköze zárt terekben (pl. pince, garázs, padlás, tetőtér „ereszalján”).

Működése

Az FG015 a rágcsálók számára rendkívül kellemetlen, azonban az emberi fül számára nem érzékelhető ultrahang jelet bocsát ki. A kártevők számára bántó ultrahang hatására az állatok elhagyják a készülék által védett teret. A FG015 hosszú távú alkalmazása esetén se szoknak hozzá a riasztó hanghoz a rágcsálók, mivel az 6 másodpercenként bocsátja ki az intenzív ultrahangos jelet, szüneteket közbeiktatva.

A készlék előnyei

  • Üzembehelyezése szakértelmet nem kíván
  • Karbantartást nem igényel
  • Hosszú távú megoldást biztosít
  • Üzemeltetése költségkímélő

Használata, üzembe helyezése

A riasztókészülék hátlapjának eltávolítása után a készülékbe helyezhető négy darab R14 típusú bébielem. Az elemek behelyezésével a készülék üzemelni kezd, amit a hangszóró melletti led kb. hat másodpercenként felvillanó fénye jelez. A hátlap visszahelyezése után a készülék üzemképes. Kikapcsolás az elemek eltávolítása által lehetséges. Megfelelő minőségű elemekkel a készülék akár fél éven keresztül, folyamatos üzemeltethető.

Elhelyezése

Fontos, hogy a készülék elhelyezésekor ügyeljünk az ultrahangos jel szabad terjedésére. Közvetlenül a riasztókészülék hangszórója elé ne kerüljön a hang terjedését akadályozó tárgy (pl. bútor, függöny).Az ultrahang jel szabad terjedésének útját állják a falak és ajtók, így ha egy készülékkel szeretnénk több helyiség védelmét biztosítani, fontos, hogy az azokat elválasztó ajtókat nyitva hagyjuk. A készülék rögzíthető oldalfalra vagy mennyezetre is.  
Üzemi feszültség 6V (4 db. R14 típusú, 1,5 V-os bébielem – nem tartozék)
Áramfelvétel Impulzus kibocsátáskor kb. 0,005 A; szünet időben kb. 0,000005 A
Hangkibocsátás 6 mp-enként, kb. 0,6 mp. időtartam
Ultrahang frekvencia 21 kHz (± 10%)
Hangteljesítmény > 100 dB (± 15%)
Hatásterület max. 100 m²
Hangkibocsátás szöge 120°
Tesztelt hőmérséklet tartomány -15°C +60°C között
Méret 190 x 70 x 33 mm
Jótállási idő 12 hónap

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Méretek 190 × 70 × 33 mm
Gyártó