Ultrasonic 12V utrahangos riasztó

ULTRASONIC 12 V-os ultrahangos rágcsálóriasztó

15880 Ft Bruttó ár

Ultrahangos riasztókészülék zárt terek kártevőmentesítésére, ahol nem áll rendelkezésre hálózati feszültség vagy időszakosan áramtalanítják az épületet (pl. nyaralókban). Az Ultrasonic 12V nem csak a rágcsálók elleni védekezésben megoldás, hanem a rágcsálók, pelék és görények távoltartására is alkalmas. A riasztó ~200 m2-ig biztosít védelmet.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz koppintson a telefonkagyló ikonra.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz hívja a +36 (70) 672 4572 mobilszámot.

Árajánlat/információ kérés

Árajánlat vagy információ kérése e-mailen. Kattintson a boríték ikonra.

Alkalmazási területe

Mivel az Ultrasonic 12V akkumulátorról üzemel, így ott is hatékony eszköz a kártevőmentesítésben, ahol nem érhető el magas feszültség vagy az épület időszakos áramtalanítása elkerülhetetlen. (pl. nyaralók, kocsibeállók, padlások stb.) Megoldást jelent ott is, ahol irtószer, méreganyag használata valamilyen okból kerülendők. (pl. kisgyermekek, kutyák, macskák környezete, élelmiszer üzletek, egészségügyi intézmények stb.). Elsősorban zárt terek védelmére lett kialakítva a készülék, de bárhol elhelyezhető, ahol nedvességtől, esőtől meg tudjuk óvni.

Működése

Az Ultrasonic 12V a rágcsálók számára rendkívül kellemetlen, azonban az emberi fül számára nem érzékelhető ultrahang jelet bocsát ki. Az kártevők számára irritáló, intenzív ultrahang hatására az állatok elhagyják és elkerülik a készülék által védett teret. Az Ultrasonic 12V hosszú távú alkalmazása esetén se szoknak hozzá a riasztó hanghoz a rágcsálók, mivel az változó frekvenciájú jelet bocsát ki.

A készülék előnyei

  • Üzembehelyezése szakértelmet nem kíván
  • Karbantartást nem igényel
  • Hosszú távú megoldást biztosít
  • Üzemeltetése költségkímélő
 

Elhelyezése és üzembe helyezése

Az Ultrasonic 12V saruit az akkumulátor megfelelő pólusaira kell csíptetni, ekkor a készülék üzemelni kezd, amit a riasztó hangszóróján található piros, felvillanó led jelez. A hangszóró hátlapján található tesztgomb megnyomásával a készülék "hangos üzemmódra vált", ami azt jelenti, hogy az emberi fül számára is halható frekvencián kezd üzemelni, így ellenőrizhetővé válik a riasztókészülék. A készülék elhelyezésekor ügyeljünk rá, hogy közvetlenül a riasztókészülék elé ne kerüljön az ultrahang terjedését akadályozó tárgy (pl. függöny, ajtó, szekrény). Az ultrahang jel szabad terjedésének útját állják a falak és ajtók, így ha egy készülékkel szeretnénk több helyiség védelmét biztosítani, fontos, hogy az azokat elválasztó ajtókat hagyjuk nyitva. A készülék az akkusaruk lecsatlakoztatásával helyezhető üzemen kívül.
 
Hálózati feszültség 12 / 24 V=
Teljesítményfelvétel 0,24 - 1 VA
Frekvenciatartomány 20 000 -35 000 Hz között folyamatosan változó
Hangteljesítmény Kisebb, mint 90 dB
Hangkibocsátás szöge 130°
Hatásterület ~200 m²
Méret 80 x 80 x 70 mm
Súly 200 g
Érintésvédelmi osztály II.
Jótállási idő 12 hónap

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Méretek 80 × 80 × 70 mm
Gyártó