Ultrasonic utrahangos riasztó

ULTRASONIC ultrahangos rágcsálóriasztó

Ultrahangos riasztókészülék zárt terek kártevőmentesítésére. Az Ultrasonic nem csak az egerek és patkányok elleni védekezésben megoldás, hanem pelék és görények távoltartására is alkalmas. A riasztó ~200 m2-ig biztosít védelmet.

15880 Ft Bruttó ár

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz koppintson a telefonkagyló ikonra.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz hívja a +36 (70) 672 4572 mobilszámot.

Árajánlat/információ kérés

Árajánlat vagy információ kérése e-mailen. Kattintson a boríték ikonra.

Alkalmazási területe

Az Ultrasonic a rágcsálók elleni védekezés hatékony eszköze közepes méretű zárt terekben (~200 m2-ig pl. padlások, garázsok, házak stb.). Megoldást jelent ott is, ahol irtószer, méreganyag használata valamilyen okból kerülendők (pl. kisgyermekek, kutyák, macskák környezete, élelmiszer üzletek, egészségügyi intézmények stb.). Amennyiben nem áll rendelkezésre 220V hálózati feszültség vagy az épület időszakos áramtalanítása elkerülhetetlen. (pl. nyaralókban) az Ultrasonic12 típusú, 12V-os vagy 24V-os akkumulátorról üzemelő változatát ajánljuk.

Működése

Az Ultrasonic a rágcsálók számára rendkívül kellemetlen, azonban az emberi fül számára nem érzékelhető ultrahang jelet bocsát ki. A kártevők számára irritáló, intenzív ultrahang hatására az állatok elhagyják és elkerülik a készülék által védett teret. Az Ultrasonic hosszú távú alkalmazása esetén se szoknak hozzá a riasztó hanghoz az állatok, mivel a készülék változó frekvenciájú jelet bocsát ki.

A készülék előnyei

  • Üzembehelyezése szakértelmet nem kíván
  • Karbantartást nem igényel
  • Hosszú távú megoldást biztosít
  • Üzemeltetése költségkímélő
 

Elhelyezése és üzembe helyezése

Az Ulrasonic üzembe helyezése nem kíván szakértelmet, csupán 230V/50Hz-es hálózatra kell csatlakoztatni. A hálózatra való csatlakozáskor a készülék megkezdi a működést, amit a riasztó hangszóróján található piros, felvillanó led jelez. A hangszóró hátlapján található tesztgomb megnyomásával a készülék "hangos üzemmódra vált", ami azt jelenti, hogy az emberi fül számára is hallható frekvencián kezd üzemelni, így ellenőríhető válik a riasztókészülék.  A készülék elhelyezésekor ügyeljünk rá, hogy közvetlenül a riaszókészülék elé ne kerüljön az ultrahang terjedését akadályozó tárgy (pl. függöny, ajtó, szekrény). Az ultrahang jel szabad terjedésének útját állják a falak és ajtók, így ha egy készülékkel szeretnénk több helyiség védelmét biztosítani, fontos, hogy az azokat elválaszó ajtókat hagyjuk nyitva. A készülék a hálózatról való lecsatlakoztatás által helyezhető üzemen kívül.  
Hálózati feszültség 230V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel 4.8 VA
Frekvenciatartomány 20 000 -35 000 Hz között folyamatosan változó
Hangteljesítmény Kisebb, mint 90 dB
Hangkibocsátás szöge 130°
Hatásterület ~200 m²
Méret Hálózati tápegység: 45 x 45 x 70 mm; hangszóró 80 x 80 x 70 mm
Súly 270 g
Érintésvédelmi osztály II.
Jótállási idő 12 hónap

Megrendelési tudnivalók

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni, megrendelheti telefonon és email-en, vagy nyitvatartási időben át tudja venni irodánkban. Elérhetőségeinket a lap alján, illetve a fenti menüsorban is megtalálja. Ha nem egészen biztos döntésében, vagy információkra van szüksége, szívesen segítünk. Amennyiben első hívására nem vesszük fel a telefont, az csak azért lehet, mert éppen vásárlót szolgálunk ki, vagy a másik vonalon beszélünk, ezért kérjük, ismételje meg hívását, vagy írjon emailt.

További információk

Méretek 80 × 80 × 70 mm
Gyártó